Tuesday, October 20, 2009

We are done.... now yours.....














Aktiviti-aktiviti beginilah yang kami lakukan untuk satukan hati ahli-ahli PERLU

13 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Memang mengimbas kenangan lah semua gambar-gambar nie, tengok muka semua geng dulu-dulu memang skema lah... Tahniah kerana kita pernah adakan aktiviti-aktiviti macam nie...Walaupun tak ramai tapi bila janji mesti jadi punya lah..
Jaga-jaga mana tau tanpa nama akan menjelma dalam post nie pulak...


PPT

perjalanan... said...

arrghh...
knape ko post gmbr2 ni shon...aku dh teringat blk dh...sedih siot...rase nk kembali ke zaman ni...bestnye, aarrghhh...


salam perjalanan...

Stoner said...

btol tu...asal plan je, sume menjadi kenyataan...tak payah nak harap org lain...

time ni belajar erti perkataan "transparent"...rasanya perkataan tu da lama tak kedengaran...huhu

kalau takde sifat kesukarelaan dan sifat hendak belajar, rasanya x wujud gamba2 macam ni...

ima_yo said...

ahhh..aku di nuang!!macam nak "tut" naik puncak!!tak sangka plak nuang mencabar giler..
mcmn la agaknye klu penjengok tegar naik lg skarang nie..huhuhkhuhk...mie pown tewas tuh!!!keh2 jgn mare ye bro..jom naik bukit jambol!

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Ima,
Bukan kata Bukit Jamboi,Bukit takdak Jamboi pun boleh....
Abang Malin tengok gambar Nuang Challenge masih teringat jasa PERLU UiTM membantu syarikat tempat gua bekerja....

Bila lagi kita dapat jumpa semua lepak-lepak.. Mungkin Februari 2010?

PPT

ima_yo said...

Insyaallah..saya masa tu ntah mane la tercampaknye..bln12 nie posting!!
tungguuuuu....klu saya g sarawak..bleyla gather kat kapit huhuuhhuhuhuu

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Ima ....
Transfer jauh2 kesian abg OB kita, cam mana nak bayar bil nanti :)

bunny rabbit propaganda said...

zaman gemilang kita dah abis shawn.. skg ni biar la diorang plak yg teruskan apa yg kita dan senior lain tinggalkan.. aku tau ramai yg masih lg sayangkan persatuan tp bg la peluang untuk diorang merancang pergerakkan persatuan dgn cara mereka sendiri.. lain org lain caranya dan kadang tu xsama dgn apa yg kita nak.. dan seelok-eloknya pada alumni yg dekat dgn persatuan cuba cari penyelesaian utk masalah dan bukannya mencari punca masalah yang timbul.. masalah selalu ada.. bagi ahli yg masih lg kekal dgn persatuan, good luck.. cuba belajar utk mengenal potensi diri dan belajar utk improve diri sendiri dan bukannya masuk persatuan semata2 kerana minat.. minat takkan ke mana kalau masih ditakuk yg sama.. aku cukup menyampah bila dgr org cakap masuk persatuan sebab minat dgn aktiviti outdoor..

teamtact said...

Bunny rabit....

yela...betul tu... masalahnya belum ape2... dah nak bubar persatuan... mcm mane nak tinggal persatuan ni.. si arnab...

harap2 diorang berjaya..

bunny rabbit propaganda said...

mampu ke orang berkenaan nak bubarkan persatuan? apa kuasa yg org tu ada? aku xrisau langsung pasal statement mcm tu.. dah banyak kali orang cuba nak jatuhkan kita, shawn.. bermacam2 cara diorg pakai semata-mata nak tgk kita tersungkur.. sudahnya, sampai skg ada lg persatuan tu kat FSR..

Apize said...

kan best kalau saya dah ada dalam PERLU masa tu...

Roland Robert Imbang said...

Emma...kalu ko posting kat Sarawak jangan tak carik aku. Kita panjat mana2 gunung & waterfall yg ada kat sini. Ada gak "Otai" yang boleh tolong aku...:) Outdoor life, live outdoor...

Rindu Alam Indah said...

ade jgk pic kurus aku...huhuhuhu..
emma poyo..